Egyedi Termékek

Saját grafikákkal és feliratokkal Te is igazán egyedi lehetsz! Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulókra, Karácsonyra illetve vállalkozásoknak reprezentációs célra, de magunkat is meglephetjük ezzel az egyedi fa telefon vagy tablet tokkal, melyen visszatükröződik saját egyéniségünk.

A CreatiWood-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tokok készítésére és minőségi grafikák tervezésére. Nálunk nem egy alkalmazás segítségével állíthatod össze a tokod ennek minden korlátjával, hanem minden egyes egyedi fa tokot személyesen tervezünk meg legjobb tudásunk szerint. A körültekintő tervezési folyamat és a Veled történő egyeztetés eredménye képen garantáltan nem egy tömegtermék tulajdonosa leszel.

A tokok gyakorlatilag bármilyen telefon és tablet típusra elkészíthetőek, 5 féle egzotikus fából, fa berakások alkalmazásával, feliratokkal és grafikákkal. Ha elküldöd nekünk a grafikádat vagy leírod az ötleted, mi elkészítjük az elképzeléseidnek megfelelő hátlapot. A rendelés menetéről további információkat lent találsz!

 

Egyedi fa telefon tok:

Az ár 7000 és 10000 Ft között változik, gyakorlatilag bármilyen típusra elkészíthető. Az oldalsó műanyag rész színe válaszható, elérhető színekről érdeklődj üzenetben!

 

Kinyitható egyedi fa telefon tok:

Az ár 10000 és 14000 Ft között változik, elérhető típusokról és színekről érdeklődj üzenetben!

 

Egyedi szálcsiszolt alumínium tok:

Szálcsiszolt alumínium tokon gravírozott szálcsiszolt alumínium fóliát helyezünk el. Az ár 7000 és 10000 Ft között változik, elérhető típusokról és színekről érdeklődj üzenetben!

 

Egyedi fa tablet tok:

Árakról, elérhető típusokról, színekről érdeklődj üzenetben!

 

Rendelés menete:

- Üzenet

Írj egy üzenet amely tartalmazza a következőket:

1. Telefonod típusa

Az egyedi hátlap gyakorlatilag bármilyen telefon típusra elkészíthető.

2. Fa fajtája

Öt féle fa közül lehet választani: nyárfa (világos árnyalat), koto (világos árnyalat), makore (barnás árnyalat), padauk (vöröses árnyalat), ébenfa (sötét árnyalat).

Nvtelen-5.jpg

3. Egyedi elképzelések (Saját felirat, saját grafika, többféle fa kombinációja)

Elképzelésedet írd le nekünk részletesen ,hogy el tudjuk készíteni a terméket. Elkészült hátlapokról itt az oldalon vagy a "Referencia" menüpontban találsz még több képet. Ez eddigiektől eltérő ötletekkel is keres minket nyugodtan!

Saját grafika esetén az üzenethez csatold a gravírozandó fájt! Nagy felbontású (300 dpi), fekete fehér, .jpg vagy .pdf fájlokkal tudunk dolgozni.

Az ár és az elkészülési idő (kb. 1–2 hét) függ a telefon típusától és a gravírozandó grafika bonyolultságától. (iPhone 4/4S , iPhone 5/5S, iPhone 6/6 Plus és Samsung Galaxy S3, S4 Mini, S5 Mini esetében a legkedvezőbb.) Nagyobb darabszám esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

 

- Látványterv és előleg

Miután megkaptuk elképzeléseidet küldünk egy árajánlatot, amelyből 2000 Ft vissza nem téríthető előleget át kell utalnod a megadott bankszámlaszámra amiért cserébe elkészítjük Neked az egyedi hátlapod látványtervét. Erre azért van szükség ,hogy a készülő munkával kapcsolatban semmiképp ne legyen félreértés, megfeleljen minden igénynek.

- Kivitelezés

Egyeztetés után a megtervezett hátlapot elkészítjük.

- Átvétel

A Neked megfelelő szállítás és fizetés mód kiválasztása után (Futárszolgálat utánvételes fizetéssel vagy személyes átvétel előre utalással) birtokba veheted a saját egyedi hátlapodat.

 

 

Ide írhatod elképzeléseidet:

A vásárlás menete Adatvédelem ÁSZF Szállítási és fizetési feltételek