ArtBite fa telefontok iPhone 6/6S-re koto fából
Termék ára bruttó:8.990 Ft
Elérhetőség: Készleten
Oldalsó rész színe:

Valódi egzotikus fa telefontok iPhone 6/6S készülékre.

A körültekintő tervezési folyamatot követően, a válogatott minőségű valódi egzotikus fából készülő hátlapot lézerrel vágjuk ki, amely elképesztően pontos eredményt biztosít. Ezt követően kézzel folytatódik a munka, simára csiszoljuk a fát a kellemes tapintás érdekében. Végezetül a könnyen felpattintható (majd eltávolítható) hátlap megkapja a megfelelő felületkezelést, hogy hosszantartó védelmet biztosítson telefonodnak! A termék Budapesten készül.

Kialakítás és védelem

A vékony (0,3 mm) és könnyű tok megtartja telefonod eredeti formáját. Kialakításának köszönhetően túlnyúlik a kamera és kijelző síkján, így védve a legsérülékenyebb részeket. A fa telefontok teljesen végigfut a készülék oldalain, így alul, felül és a sarkoknak sem eshet baja.

Garancia

Minden hátlapra 100 nap pénz visszafizetési- és cseregaranciát biztosítunk! A garanciáról itt találhatsz további információkat.

Egyedi telefontok készítés

Tetszik a hátlap/grafika, de nem találod a telefonod típusát? Saját grafikát/feliratot szeretnél iPhone 6/6S telefonodra? Készíttess egyedi telefontokot!

A vásárlás menete Adatvédelem ÁSZF Szállítási és fizetési feltételek